Aksaray 1 Şubesi

İLKÖĞRETİM HAFTASI ETKİNLİĞİMİZ

GELECEĞİN SAHİPLERİ SİZLERSİNİZ

İlköğretim haftası kapsamında her yıl farklı okullara giden Amasya Eğitim-Bir-Sen  bu sene de BOĞAZKÖY İLK VE ORTA OKULUNA  ziyarette bulunarak okula yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerine çeşitli hediyeler vererek onları sevindirdi. Öğretmen arkadaşlarla yapılan sohbette yeni eğitim öğretim yılımızın başarılı olmasını dileyerek çeşitli fikir alış verişinde bulundu.

Amasya Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Kerem CAMCI sözlerini şöyle sürdürdü:

Eğitim Bir-Sen olarak Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daha iyi eğitim öğretim imkanlarına sahip olmaları, eğitimimizdeki kalitenin arttırılması için her türlü çalışmanın içinde olduğunu ifade etti.

Çocukların birer fidan olduğunu, onları da vereceğimiz sevgi ile büyüteceğimizi dile getiren Kerem CAMCI, ülkemizin çok zor günlerden geçtiğini ; ama bu durumdan güçlenerek çıktığımızı belirtti.  Geleceğin sahiplerinin çocuklarımız olduğunu , bunun içinde biz öğretmenlere çok önemli görevler düştüğünü ifade etti.

Ülkemizi daha güçlü bir ülke konumuna getirmemiz için biz öğretmenlere çok önemli bir görev düştüğünü ve çocuklarımızla birlikte de bu amaca ulaşacağımızı dile getirerek sözlerini sona erdirdi.