Aksaray 1 Şubesi

EĞİTİM BİR SEN ŞUBESİNDEN BÜYÜK ORGANİZASYON

Eğitim Bir Sen Amasya Şubesinin öğretmenler günü etkinliği olarak düzenlediği MASA TENİSİ TURNUVASI yapıldı.

            Tüm eğitim çalışanlarının katılımına açık olan turnuva 09 Kasım 2013 günü Amasya Gençlik Merkezi Müdürlüğü masa tenisi salonunda yapıldı. Katılımın yüksek olduğu turnuva, dostluk içinde geçen çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

            Turnuva ile ilgili olarak konuşan Amasya Eğitim Bir Sen Şubesi Başkanı Kerem CAMCI şunları söyledi.

            Bu güne kadar eğitim çalışanlarına yönelik bu tür  organizasyonların yapılmadığını gördük. Yönetim kurulumuzla, MASA TENİSİ ve SATRANÇ TURNUVASI düzenleme kararı aldık. Bu günkü coşkuyu, arkadaşlığı, kaynaşmayı ve çekişmeyi gördükten sonra çok  doğru bir karar verdiğimiz ortaya çıktı.

            25 Kasım 2013 günü sendika üyelerimize vereceğimiz “Öğretmenler Günü” yemeğinde dereceye giren arkadaşlarımıza ödüllerini vereceğiz. Bu ödüller, birinci olan tablet bilgisayar, 2. Olana çeyrek altın, 3. Olana gram altın şeklinde olacaktır.

            Turnuvamıza iştirak eden Başta Milli Eğitim Müdürümüz Gıyasettin TAŞ olmak üzere tüm eğitim çalışanı arkadaşlarımıza, bize salonlarını açarak bu turnuvaya ev sahipliği yapan Gençlik ve Spor Müdürü Erdin ACAR’a, Gençlik Merkezi Müdürü Şahin GÜMÜŞ’ e ve turnuvaya emeği geçen tüm arkadaşlara yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum.

            Bu turnuvada şunu gördük ki Amasya da eğitim çalışanları için bu tür organizasyonlar büyük bir ihtiyaç. Biz de Eğitim Bir Sen olarak bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan SATRANÇ TURNUVASI içinde eğitim çalışanlarının katılımını bekliyoruz diyerek konuşmasını sonlandırdı.

            Heyecanlı ve zevkli anların yaşandığı turnuvada sıralama şu şekilde oluştu.

  1. CEMAL ODUNCU
  2. NUH SEDAT SONSA
  3. MEHMET AKİF ÇELİK
  4. BEKİR TAŞTEKİN

Tüm katılımcılara teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

 

 

                                                                           EĞİTİM BİR SEN AMASYA ŞUBESİ