Aksaray 1 Şubesi

EĞİTİM BİR SEN FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OLDU

Eğitim Bir Sen Amasya Şubesi tarafından 4. Geleneksel okullar arası futbol turnuvası şampiyonu Milli Eğitim Müdürlüğü olurken 2. Ovasaray Ortaokulu, 3. Kılıçarslan Özel Eğitim Uygulama Okulu oldu.

Taraftarlarında yoğun ilgi gösterdiği çekişmeli Final maçında Milli Eğitim Müdürlüğü, Ovasaray Ortaokulu’nu 4-0 yenerek bu yılın şampiyonu oldu. Üçüncü takım ise, Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni mağlup eden Kılıçarslan Özel Eğitim Uygulama Okulu oldu.

Düzenlenen kupa töreninde konuşan eğitim Bir sen Amasya Şube başkanı Kerem CAMCI; bu turnuva ile amacımız dostluğun samimiyetin ve arkadaşlar arasındaki iletişimin pekişmesi olduğunu ve bunu görmekten de mutlu olduğunu, heyecanı ve keyfi bir arada yaşadıklarını söyledi.

CAMCI şöyle devam etti; okullar arası futbol turnuvamıza 14 okulumuz katıldı. Öncelikle katılan tüm okullarımıza takımlarımıza oyuncularımıza görevli yönetim kurulu üyelerimize görevli hakemlerimize bizleri yalnız bırakmayarak izlemeye gelen arkadaşlarımıza kupa takdim törenine katılarak bizlerle olan İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker KÖSTERELİOĞLU, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ali BAHÇİVAN ve Abdullah GÜRBÜZ’e teşekkür ediyor, derece yapan okullarımızı ve şampiyonumuz Milli Eğitim Müdürlüğü Futbol Takımını tebrik ediyorum.

Her sene olduğu gibi bu sene de sosyal kültürel sportif etkinliklerimize devam ediyoruz.

Biz sendikacılığı çok yönlü olarak yapıyoruz. Özlük ve özgürlük mücadelemiz yanında bu tür faaliyetlerle herkesi bir araya getirmek anlayışımızı gerçekleştiriyoruz. Yapmış olduğumuz etkinliklere de sadece kendi üyelerimizi değil diğer arkadaşlarımızı da davet etmemiz bunun en önemli göstergelerinden birisidir. Sendikacılığın en önemli amaçlarından birisi de herkesin bir arada olmasını sağlamaktır ki bu program da bizim bunu en iyi şekilde yaptığımızın bir örneğidir. Bu ortamı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker KÖSTERELİOĞLU, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ali BAHÇİVAN ve Abdullah GÜRBÜZ’ün de katılımlarıyla 4. Geleneksel okullar arası futbol turnuvası final maçının ardından kupa töreni ile sona erdi.